slide1
slide1
Prokyon leverer, installerer og servicerer skibselektronik til hele det maritime marked - både til lystbåden og til erhvervsmarkedet,

Forretningskoncept

Prokyon er en mindre virksomhed – vi har holdningen lille og hurtig i stedet for stor og tung!

Vi samarbejde med et netværk bestående af andre virksomheder. Det betyder lave omkostninger for vore kunder, idet vi ikke skal betale dyr ”tomgangstid” for ubeskæftigede ansatte. Vi finder de rigtige specialister til den givne opgave.

Vi tror på en åben ærlig dialog. Vi sikrer alle opgaver løses på den bedste og mest optimale måde, bl.a. via vort netværk af samarbejdspartnere.

Hos os er kunden altid i centrum. Det betyder, at vore kunder så vidt der er muligt altid deltager i løsningen af opgaven og løbende orienteres, opdateres og uddannes under forløbet.

Vi tror på den optimale løsning sker i et samarbejde. Derfor er det vigtigt at kunden deltager aktivt. Det sikrer, at kunden både under og efter opgaven er afsluttet ved hvordan tingene fungerer. Det betyder frihed til at vælge og samtidig lavest mulig omkostninger.

Vi har valgt at samarbejde bredt med distributørerne af marinelektronik. Vi skal ikke sælge det vi tilfældigvis har på hylden men kan vælge den løsning der bedst opfylder den enkelte kundes behov.