slide1
slide1
Prokyon leverer, installerer og servicerer skibselektronik til hele det maritime marked - både til lystbåden og til erhvervsmarkedet,

Lystbåde

Med mere end 30 års erfaring indenfor service, installation og produktudvikling tør vi godt sige vi har løst en del udfordringer.
Til lystbåds markedet leverer, installerer og servicerer vi langt det meste elektroniske udstyr.

Udover lystbådsmarkedet leverer, installerer og servicerer vi udstyr til den kommercielle skibsfart. desuden har vi løst mange specialopgaver indenfor marinesektoren bl.a. i forbindelse med olieboring i Atlanterhavet.
Det betyder, at vore kunder på lystbådsmarkedet kan drage nytte af vores brede erfaring indenfor skibselektronik til en fornuftig pris. Vi medvirker meget gerne som konsulenter  i forbindelse med køb af udstyr.

Vi forhandler, installerer og servicerer udstyr fra bl.a.:

 

raymarinesimrad_logothrane

Furuno Maretron-Logo-with-SloganBG_Logokvh_logo

 

 


Læs mere om de enkelte brands under produkter

LÃ¥nletlogo_EPSformatFinansiering – gør drømmen til virkelighed:
Igennem vort samarbejde med Navico gruppen kan vi nu tilbyde finansiering gennem Lån-Let til køb af udstyr,  samt installation og service på din båd. Muligheden gælder for alt udstyr uanset fabrikat.

Der er 2 muligheder,
Enten:  Lån rentefrit op til kr. 30.000 i max 23 mdr.( hvis du er alene), eller kr. 50.000 (hvis I er 2),
Eller lån op til kr. 120.000 i max 120 mdr.

Bliv forhåndsgodkendt til et fast beløb

Forhåndsgodkendelse, 23 mdr. rentefrit:

Forhåndsgodkendelse Basislån 120 mdr:

Vil du vide lidt mere, så ring på 70205822 – der sidder kunderådgivere klar mellem 08.00 og 21.00 på hverdage og i weekenden mellem 10.00 og 17.00