Nyt Nyt Nyt.Service Port Helsingør

Kickoff møde 4 marts

Det er Serviceport Elsinore’s mål, at vi skal servicere en betydelig del af de 31.800 skibe, der årligt passerer ind og ud af Øresund/ The Baltic Strait, mellem Helsingør og Helsingborg!

Derfor er det også naturligt, at Helsingør Havne har indledt samarbejder med flere betydende svenske maritime virksomheder, som kan det vi ikke kan i Helsingør Havne. Herunder Bogser Team Öresund , container trafik til/fra Helsingborg Havn, det store skibsværft Oresund DryDocks i Landskrona, og de maritime specialvirksomheder under FROG Marin Services fra Göteborg.. De svenske virksomheder vil kunne supplere de kompetencer og kvaliteter vore Helsingør basserede maritime virksomheder og servicepartnere råder over, og gøre Serviceport Elsinore til en seriøs partner for skibstrafikken.

Helsingør har meget at byde på Ankerpladser med dybt vand tæt på havnen, Kort afstand til land således service hurtigt og smertefrit kan udføres. Helsinborg havn tæt på med faciliteter til at modtage større skibe. Dedikerede service virksomheder.

Se mere på: http://www.portofelsinore.com/